Japansk lifting

Book Nu

LS-profil_2

Japansk Lifting er en unik behandling, der skaber balance i sind og krop.

Dele af metoden stammer fra en gammel, traditionel Japansk behandlings- metode, brugt i Japan fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr.

Metoden er kombineret med teknikker fra Ansigts Refleksterapi sorensensistemTM, sammensat i en fantastisk manuel og naturlig behandling af ansigtet, der samtidig normalisererer alle kroppens funktioner.

Allerede fra den første behandling er følelsen en ekstraordinær afslapning, der gennemstrømmer hele kroppen, og i ansigtet opnås der en “naturlig ansigts løftning”- også synlig fra første behandling.

Ifølge Japansk tradition, er skønhed et spejl af indre “balance” mellem sind og krop.

Den Japanske Lifting er designet til at bevare og genopbygge denne balance for at forbedre sundheden, for at øge levetiden og forebygge sygdomme og samtidig se fantastisk ud.

LS-profil

Formålet var – og er stadig at tilbyde velvære, harmoni samt opretholde energi og skønhed.

Japansk lifting er en “stryg og stræk” metode.

I Japan blev metoden brugt til at opretholde den frie bevægelighed i kroppen og vedligeholde både en fysisk og mental balance – og et smukt og afslappet ansigt gennem energiske terapeutiske teknikker udført i ansigtet.

Den Japanske Lifting forbedrer den naturlige tilstand i huden og minimerer aldringsprocessen.

Den Japanske Lifting forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals. Det forhindrer og reducerer rynker og manglende muskeltonus.

Det er en “naturlig ansigtsløftning”, uden kirurgi, uden smerter og ar.

Den er velegnet til alle hudtyper: normal, tør og fedtet.

Velegnet til både mænd og kvinder.

Behandlingen har ingen bivirkninger.